Profil

God service

Præcisionsarbejde i fokus

Inka-plast udfører sprøjtestøbning af alle emner.

Alle plasttyper sprøjtestøbes, da plastsammensætningen i dag er meget hårdfør. Der arbejdes bl.a. i PP, PA, ABS, PE, TPE og PVC. Der støbes i plasttyper, der kan erstatte stålbeslag, ligeledes på støbning på metaldele.

Alle emner håndteres fra meget små komponenter til store emner. Ligesom der både fremstilles store serieproduktioner og enkeltproduktioner. Vores primære kunder er virksomheder inden for bl.a. industri-, veterinær-, reklame- og væksthusbranchen.

Kvalitet fra start til slut

Kvaliteten afhænger både af styringen af støbeprocessen og de forme, der benyttes. Der samarbejdes med de bedste værktøjsmagere i både Danmark og Kina. Alle forme opbevares tillige i et brandsikkert rum.

For at kvalitetssikre præcisionsarbejdet inden emnet produceres, udarbejdes en SLA/SLS-model fra en 3D printer. Det gør det muligt for kunden at sidde med en prototype i hånden og vurdere evt. fejl og mangler inden egentlig produktion af formværktøjet.

Sprøjtestøbeforme behøver ikke at være en stor omkostning. Vi kan tilbyde billige, simple aluminiumsforme, hvor emnemængden ikke er højeste prioritet. Endvidere har vi 2 danske kontakter i Kina, som producere værktøj til konkurrence dygtige priser.
Kontakt Inka-plast i dag og hør mere om et samarbejde med os.

Se vores produkter